Referenca Referenca Referenca Referenca Referenca Referenca
DINI INTERIJERI osnovan je 1997.godine, a osnovna djelatnost bazira se na

te danas sa 10 zaposlenih djelatnika i nekolicine kooperanata predstavlja jednu od vodećih tvrtki na području uređenja interijera. U tom smislu, naše su reference: državne ustanove, poslovne i upravne zgrade, škole, vjerske zgrade, kazališta, banke,hoteli, restorani, barovi, bolnice, autosaloni, benzinske postaje, robne kuće, trgovine i ostalo.

SUHA GRADNJA

Obzirom na dugogodišnje iskustvo i vrhunsku profesionalnost, naš stručni tim je u mogućnosti pružiti kompletnu uslugu u spuštenim stropovima, pregradnim zidovima i podova , uključivo sa kompletnim završnim radovima, po sistemu ključ u ruke.
S Knauf sistemima za suhu izgradnju ostvaruju se vaše želje kod unutarnjeg uređenja stambenog ili poslovnog prostora: suho, brzo, čisto i ekonomski povoljno .

SVJETLEĆE REKLAME


Izradujemo i montiramo svjetleće reklame, natpise , display-e, panoe, oslikavamo izloge, vozila. Kompjutersku izradu natpisa iz najkvalitetnijih uvoznih folija.
Vizualni info-sustavi, elektronickih display-a za vanjsku i unutarnju montažu .

 

RASVJETNI ENGINEERING

Montaža spuštenih stropova

Oblikovanje i izgled stropa nudi različite mogućnosti kombinacija, od jednostavnih ili složenih površina do fino izrađenih geometrijskih uzoraka. Primjereno različitim zahtjevima, na raspolaganju je veliki broj mogućih rješenja obzirom na akustiku, otpornost na vlagu, protupožarnu zaštitu ,zahtjeve čistog prostora, postojanost i jednostavni prikaz šupljih stropova.

Pregradni zidovi


Suha montažna izgradnja s Knauf sistemima pruža više prednosti
Male debljine i težine Knauf pregradnih zidova omogućuju jednostavnu izradu i montažu. Pored toga nije potrebno štemanje odnosno, naknadno razbijanje zida za polaganje instalacijskih vodova, budući da se sve žice i cijevi polažu za vrijeme izgradnje u šupljinu zida ili stropa gdje ostaju nevidljivi. Ovakvim radom osigurana je čistoća i ne postoji problematičan građevinski otpad. Zbog suhog postupka izrade sve površine se mogu obrađivati bez daljnjeg čekanja, pouzdana izvedba, maksimalna udobnost u minimalno statičko opterećenje, provjerena zaštita od buke, ispitana i certificirana zaštita od požara i izvanredna toplinska zaštita. Sve se to ostvaruje na jednostavan i siguran način zahvaljujući promišljenim Knauf sistemima suhomontažne izgradnje
Pregradnim zidovima postiže se maksimalno iskorištenje prostora,zatim ekonomična zaštita od zračenja (u bolnicama i ordinacijama) protupožarna zaštita kategorije F90 i to već sa dvoslojnim oblogom,zatim odlična zvučna zaštita, a korištenjem mineralne vune i toplinska zaštita.
U pogledu čvrstoće i stabilnosti pregradni zidovi zadovoljavaju sve uvjete standarda DIN4103